Gent 1977-2017: de bucketlist

Ik heb een bucketlist. Gent stond op mijn bucketlist. Al jaren wil ik wonen in de stad waar ik geboren ben. Maar zonder jezelf een doel te stellen is de kans groot dat je ronddobbert als een stuurloos schip te midden van een oceaan. Geen land aan zicht. Zonder vorm, geen inhoud. Of te veel inhoud dat het overweldigend is en opgaat in de grote massa van het grote niets.

Uit de vele boekjes met aantekeningen en to-do-lijstjes blijkt dat wonen in Gent al zo’n jaar of 10 een wens van mij is. Wensen komen niet uit, omdat je iets blijft wensen. Just do it!  En zo besloot ik om iedereen die maar een linkje had met deze stad te vertellen dat ik er wilde wonen…

Al gauw ging via via het balletje rollen. In december 2016 kreeg ik een appartement aangeboden via een vriend en op 1 februari 2017 verhuisde ik al van Amsterdam naar Gent. Laat het avontuur beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *