Pula, in de arena

Dag 13, deel 2

In Pula een laatste gezamenlijk ontbijtje. Ook nog wat cultuur snuiven. Ik wil vanavond in Ljubljana aankomen. Dus ik kan hier niet de hele dag rondlopen. Ik heb ’s ochtends al gelijk mijn leren broek aangedaan, zodat ik niet ergens op een klein toilet me hoef om te kleden. Op deze plek in Istrië zal ik mijn aanverwanten zo gaan verlaten. Ik ga mijn weg en zij een andere. In de Romeinse arena hebben we ons laatste moment samen. Daar waar in vroeger dagen de bevolking van Pula getrakteerd werd op gevechten tussen gladiatoren en wilde dieren, maken wij grapjes over het recente samenzijn, praten we over hoe het straks is terug in Nederland en over het vervolg van ons beider reizen.

in de arena van Pula (1)
in de arena van Pula (1)
in de arena van Pula (2)
in de arena van Pula (2)
in de arena in Pula (3)
in de arena in Pula (3)
in de arena in Pula (4)
in de arena in Pula (4)

0 reacties op “Pula, in de arena”

  1. Het alfabet! Hahaha, die is inderdaad tikkie anders dan de Latijnse. En dan heb je nog mazzel dat je in Slovenië en Kroatië bent, daar schrijven ze alles in het Latijnse schrift, in Servië wordt voor een groot deel cyrillisch gebruikt.

    Good luck met Massimo en de andere Italianen. Ik stel me nu al de schalkse blikken, het gesis, het gefluit en de toespelingen voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *