MotorMiss NL

De spanning stijgt. Ik hoorde vorige week al dat ik bij de laatste zes kandidaten zit voor de ‘motorvrouw van het jaar verkiezing’. Ik ben blij verrast, het streelt mijn ego. Ook houd ik wel van een wedstrijdje. Ik zie wel dat het niet makkelijk gaat worden. De andere dames zijn pittige concurrentes!

Online verkiezing van start

Dit weekend hoorde ik van vriendinnen dat ze op mij gestemd hadden. En hun vriend. En hun familie. En de hond. Dank dank dank. Ik wist niet eens dat de online verkiezing al gestart was. Leuk dat mensen zo meeleven.

Grote snorren

Ik ga op dit blog de komende weken bij houden wat er allemaal staat te gebeuren op de motorbeurs in Utrecht. Mijn interesse gaat vooral uit naar motorrijdende vrouwen. Hells Angels met grote snorren, of mannen in hun mid life crisis die net de nieuwste rode Ducati hebben aangeschaft mogen achteraan in de rij aansluiten.

Eerste ‘to do’ in aanloop naar de grote finale van vrijdag 19 februari is een interview op Radio Veronica volgende week. Keep you posted.

Enne, hier kun je nog je stem op mij uitbrengen!

0 reacties op “MotorMiss NL”

  1. @ muriel,

    Eerstens: Ik vind je blog leuk! Erg cool om te zien wat je allemaal onderneemt op je trouwe 2-wieler, en ook lekker onderhoudend geschreven.

    In de tweede plaats lees ik je opmerking over je interesse in motorrijdende vrouwen. Ik denk dat er veel besnorde Hell’s Angels en Mid-life crises met Ducatis zijn die jouw mening delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *