Gewond

Het is zo stil hier. Is het blog dood? Nee.

Ik ben gewond.

Gewonde kinnebak

Ik ben in juni met de fiets (!) gevallen en heb mijn schouder ernstig geblesseerd. Motorrijden is al een tijdje niet echt mogelijk. Zelfs verplaatsing per fiets is een uitdaging. Daarom ben ik op zoek naar alternatieve vervoermiddelen. Deze lijkt me uitermate geschikt:

Wheels on wheels

De rolstoel kan er zo ingeschoven worden en ‘en route’!

Ondertussen doe ik braaf mijn oefeningen en wacht ik geduldig tot de tijd al mijn wonden heelt.

Geduld

0 reacties op “Gewond”

  1. Maar arme Muriel. :'(
    Uhmmm …. Je hebt geprobeerd om te gaan met de skateboards, het is ook gemakkelijk om te parkeren.
    Serieus, oprechte wensen en beterschap! 🙂 o 🙂

    1. I am fully recovered, but fell with the Kawa the day it started snowing. I decided not to drive anymore until the snow is gone and it is not freezing anymore. How is it to drive in Italy in Winter?

  2. Hallo Muriel, ik stoor hem met veel plezier en ik maak van deze gelegenheid om u de beste wensen voor een heerlijke en plezierige 2011. De juiste keuze opzij te zetten van uw paard tijdens de winter, fietsen moet een genot geen pijn 🙂 zijn)
    In Italië voor degenen die wonen in het noorden net als ik, de problemen zijn hetzelfde in Nederland en in deze moeilijke dagen, de thermometer stijgt tot boven 3 °, alleen het zuiden kan reizen het hele jaar door, vandaag was de temperatuur in Sicilië op de 19 graden en een paar dappere heeft ook een bad genomen, terwijl in Ligurië (Imperia / Savona) temperaturen waren ongeveer 12 °, ondanks de regen en de wensen die leven in die delen u veilig kunt venture om uitstapjes te maken.
    Wees geduldig, zal de lente vroeg komen en terug te komen draaien in de wind … Wat mis je in Nederland is zeker niet … * _ *
    Een knuffel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *